Huisslachting op aanvraag

Hallo mijn naam is Jorrit, slachter van beroep en 22 jaar. De afgelopen 4 jaar heb ik bij een zelf slachtende slager gewerkt met als doel het vak te leren, zodat ik dit thuis ook kan uitoefenen. Sinds 5 jaar hebben wij een streekwinkel aan huis waar wij onder andere het vlees van onze eigen koeien verkopen maar ook andere streekproducten.

Omdat ik vanaf eind oktober volledig in het bedrijf zal gaan werken bied ik op maandag en dinsdag huisslachtingen aan voor boeren in de omgeving. Op woensdag tot en met zaterdag kun je mij aan het werk vinden in onze streekwinkel.

Wij zullen de koe/varken/schaap bij u ophalen en maken het vlees compleet naar uw wens. Verder verpakken wij het vlees vacuĆ¼m zodat het vlees langer houdbaar is en leveren we het vlees diep ingevroren bij u terug.

Voor meer informatie bel 06 21 58 34 99 / 06 33 16 66 60 of mail naar info@renehofma.nl