Huisslachting op aanvraag

Hallo mijn naam is Jorrit, slachter van beroep en 25 jaar. Ik heb 4 jaar heb bij een zelf slachtende slager gewerkt met als doel het vak te leren, zodat ik dit thuis ook kan uitoefenen. Sinds 2017 hebben wij een streekwinkel aan huis waar wij onder andere het vlees van onze eigen koeien verkopen maar ook andere streekproducten.

Ik doe op maandag en dinsdag huisslachtingen aan voor boeren in de omgeving. Op woensdag tot en met zaterdag kun je mij aan het werk vinden in onze streekwinkel.

Wij zullen de koe/varken/schaap bij u ophalen en maken het vlees compleet naar uw wens. Verder verpakken wij het vlees vacuĆ¼m zodat het vlees langer houdbaar is en leveren we het vlees diep ingevroren bij u terug.

Voor meer informatie bel 0513 54 26 35 / 06 33 16 66 60 of mail naar info@renehofma.nl