Hoe bak ik mijn biefstuk voor het lekkerste resultaat?

Bij biefstuk is kan het bereiden heel veel uitmaken voor de smaak, daarom helpen wij u graag met uitleggen hoe dit werkt!

  • Haal de biefstuk op tijd uit de koelkast/vriezer, zodat deze op kamertemperatuur is, wanneer deze de pan in gaat.
  • Dep de biefstuk droog met een keukenpapiertje.
  • Bestrooi de biefstuk met peper en zout.
  • Zet een pan op het vuur en laat deze heet worden.
  • Voeg wat olijfolie en roomboter toe aan de pan.
  • Doe de biefstuk in de pan en laat de biefstuk  3/4 minuutjes aan beide kanten bakken, dit is afhankelijk van de dikte van de biefstuk, wanneer de biefstuk aan de dikke kant is mag dit wat langer als deze wat aan de dunne kant is, mag dit wat korter.
  • Haal de biefstuk uit de pan en laat hem in wat aluminium folie voor 5-10 minuutjes rusten.
  • Eet smakelijk!